Veckans belöning: En vinprovning i Stockholm

Även om jag är väldigt seriös med min träning så måste man som jag tidigare nämnt belöna sig. Jag försöker belöna mig med något jag gillar en gång i veckan. Jag har länge varit intresserad av vinprovningar. Jag till och med nära på att hoppa på sommelier utbildningen i Stockholm istället för sjukgymnast.

Jag har varit på en hel del vinprovningar i Stockholm. Denna gången blev det en vinprovning på Långholmen. Det var en amaroneprovning.
Amarone är vinet som bara blir alltmer populärt. Det röda, mustiga, unika vinet gjort på torkade
druvor – appassimento – kommer från Valpolicella i norra Italien.

Mycket trevligt och sjukt goda viner! Jag bokade min vinprovning i Stockholm på Stockholm Vinprovning som samlar och jämför vinprovningar i Stockholmsområdet.

vinprovning stockholm