Ta dig till spåret! Springa och utfall utgör ett bra träningspass!

Att träna ensam är fantastiskt men jag tenderar att pressa mig själv när jag vet att någon annan tittar på.
Särskilt om de tittar på min klocka, LOL!
En av mina favorit sommartid träning är att slå spår för några hard core spurter. De ger mig mest valuta för mina pengar och är ett utmärkt sätt att bränna fett!

Sedan klockan spår splittringar, tänkte jag att det var en perfekt match för min spår träning. (Brukar jag använda min telefon, men det är stort och svårt att genomföra) Jag gillar att denna klocka är inte skrymmande och att den kan bäras var som helst utan att vara uppenbart att det är en sportklocka. Det var lätt att använda, inte alltför många klockor och visselpipor, och det fungerade bra!
Jag gjorde 10 spurter, alla varierar mellan 18-20 sekunder vardera. Mellan varje sprint, gjorde jag 20 walking utfall. Ja, jag skulle ha behövt lite hjälp till min bil efter det var alla sagt och gjort! Jag har en kärlek / kärleksförhållande med spår pass, kan du relatera? (Om du behöver några bra idéer för spår träning, rekommenderar jag starkt detta spår workout plan.)